Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Forfatter er Arne Brimi og Ardis Kaspersen. De har produsert dette mesterverk med mer enn 1100 retter, i samarbeid med 6 andre mesterkokker. Boken er på totalt 352 sider. LES HVA DAGBLADET SKREV: «Dagbladets hederspris går til AS Joh. Nordahls Trykkeri og boka Norges Nasjonalretter . for spennende billedbruk, frisk og fin layout, perfekt reproarbeid og nydelig trykk. Innbindingen og ferdiggjøring kan knapt bli bedre.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788278880227
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk fakta forlag
Vekt
1760 gr
Høyde
294 mm
Bredde
219 mm
Dybde
28 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
352
Sjanger
Faglitteratur