Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i dag formann i Norges servitørlaug.
Les mer
Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258404542
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
238 gr
Høyde
238 mm
Bredde
168 mm
Dybde
7 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
122