Prosesslære er et fagområde som vi finner igjen i forskjellige industrigreiner, og særlig i den kjemiske prosessindustrien og i moderne næringsmiddelindustri. I vår tid er produksjonsprosessene svært rasjonelle, og skal vi forstå hvordan de er bygd opp, må vi begynne med produksjonsutstyret og se hvordan det er sammensatt og utformet. De elevene som skal ha undervisning i faget prosesslære, trenger en lærebok som tar for seg de vanligste prinsippene som maskiner og utstyr fungerer etter. Med det som utgangspunkt blir faget mer spennende, og det bløir lettere å forstå hva som foregår i de forskjellige prosessene. Forfatteren har lagt vekt på å lage en slik aktiv bok. Boka er først og fremst egnet for elever på Vg2 matfag, men den er like aktuell og nyttig for andre som skal lære seg det faglige grunnlaget på dette område
Les mer
Boka presenterer de enhetsoperasjonene som er felles i mange næringsmiddeltekniske prosesser og som er allmennt brukt. Det blir også drøftet hvordan prosesser kan gjøres mer energiøkonomiske. Har stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258405914
Publisert
2007
Utgave
3. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
484 gr
Høyde
298 mm
Bredde
210 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
164

Forfatter