Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar. For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg: nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788211047120
Publisert
2023-10-11
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fagbokforlaget
Vekt
655 gr
Høyde
260 mm
Bredde
205 mm
Dybde
13 mm
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Heftet
Antall sider
239
Orginaltittel
Kokk- og servitørfag
Sjanger
Skolebøker