Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.
Les mer
Boka tar for seg bakeråstoffer, men har også kapitler om matallergier og sykdommer, energiberegning og lagring. Har oppgaver og stikkordregister.
Produktdetaljer
ISBN
9788258405846
Publisert
2007
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
390 gr
Høyde
297 mm
Bredde
210 mm
Dybde
7 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
128
Forfatter
Illustratør