Boka er delt inn i sju deler/kapitler: 1 Råvarer og matvaregrupper 2 Råstoff fra sjø og vassdrag 3 Kjøtt fra landbruk og naturen 4 Konserverte råvarer 5 Baking 6 Matlaging 7 Servering Råvarene er beskrevet med tekst og fargefotografier. Grunnleggende oppskrifter og metoder behandles i et eget kapittel om matlaging. Framgangsmåtene er beskrevet med tekst og trinn-for-trinn strektegninger. Næringsstofftabellen som følger boka gir detaljerte opplysninger om de ulike råvarene og kan også brukes i faget kosthold og livsstil. Det er arbeidsoppgaver etter hvert kapittel. Boka er laget slik at den skal inneholde tilstrekkelig lærestoff både for programfaget og for prosjekt til fordypning. Noe lærestoff er merket med orientering/prosjekt til fordypning.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788258405402
Publisert
2006
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
1678 gr
Høyde
304 mm
Bredde
216 mm
Dybde
26 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Orginaltittel
Frå råvare til mat og drikke
Sjanger
Skolebøker
Forfatter