"Boken anbefales på det varmeste for alle som bryr seg om det en spiser og drikker."
- Kristian Gahre, Bulletin
"Geelmuyden setter fingeren på opplagte sammenhenger mellom dårlig mat og dårlig helse."
- Stein Arne Sæther, Adresseavisen
"Det er likevel ingen tvil om at det er mye den norske forbrukeren ikke vet om dagens matforsyning og matprodukter. Boken inneholder mange viktige poenger som vi alle absolutt bør tenke over."
- Silje Bjørnstad, Tidsskrift for den norske legeforening
«På matens vei fra jord til bord avdekker Geelmuyden mange uappetitteligheter, fra den økende bruken av sprøytemidler i norske landbruk (318 tonn virksomt stoff i 2011 mot 282 tonn i 2008), en skremmende overhyppighet av enkelte alvorlige sykdommer hos eksponerte grupper, bruken av stadig mer tvilsomt fyllstoff til erstatning for skikkelig matvarer - men ikke minst nøster han opp hvordan økonomiske interesser overkjører bønders og forbrukeres krav om helsetrygg produksjon og mat.»
- Ole-Jacob Christensen, Nationen
"Kanskje er det på tide å ta all denne ubehagelige informasjonen på alvor og nettopp ikke med en klype salt? For jevnt over står det ikke bra til med det norske kosthold. "
- Knut Stene-Johansen, Morgenbladet
"Her blir både matvareindustriens metoder og råvarenes virkelige innhold avslørt. Samtidig gir Geelmuyden råd om hvor enkelt det kan være med riktig kunnskap å velge trygge, rene og sunne alternativer. En viktig og velskrevet bok."
Tara Smak