Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor skulle ikke du gjøre det samme? Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå.

Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder. Oppdatert i hht. normlisten 2024. 

Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets autoriserte soppkontrollører. Hun har vært styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, er flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.
Les mer
På omslaget: De beste soppene - de beste oppskriftene

Produktdetaljer

ISBN
9788293311461
Publisert
2018-07-16
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg
Vekt
562 gr
Høyde
255 mm
Bredde
192 mm
Dybde
15 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
136
Sjanger
Faglitteratur