Kokeboken 'Indisk mat på norske fat' (gitt ut på Holm og Tangen forlag i 2004 anmeldt til terningkast 6 i Avis 1) følges opp med en audiovisuell kokebok/ kurs-DVD med samme tittel. I tillegg til en lekker booklet med oppskrifter og fremgangsmåte, får du en nyttig krydderpresentasjon fra det indiske kjøkken. På en grundig måte og i en behagelig tempo kan du på ditt eget kjøkken lære å lage alt fra enkle snacksretter til mer berømte retter som tandoori kylling og naanbrød.
Les mer
DVD-en gir et grunnkurs i indisk mat med sentrale retter fra provinsen Punjab. Her kan man lære å lage bl.a snacks, chutney, chai, vegetarmat, tandoori kylling, naan og raita. I tillegg til oppskrifter og fremgangsmåte får man en krydderpresentasjon fra det indiske kjøkkenet. Heftet inneholder oppskriftene.
Les mer
1 DVD. Vedlegg: 1 hefte med oppskrifter

Produktdetaljer

ISBN
9788299775403
Publisert
2007-12-18
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Masalamagic
Vekt
123 gr
Høyde
190 mm
Bredde
135 mm
Dybde
10 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
DVD

Forfatter