Ny matbok av vår mest populære og prisbelønte forfatter. Skogen bugner av fristende og smakfulle bær som bare venter på å bli plukket. Denne boka er en veileder til hvordan du best konserverer og lager de mest spennende produkter av de vanligste ville bær. Produksjon av saft, råsaft, syltetøy, sirup, gelé, gløgg, desserter, kaker og brød beskrives steg for steg med tekst og bilder. De aller fleste bærsortene kan nytes ferske. Andre typer gir eventyrlige smaker når de blir foredlet.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788241953644
Publisert
2021-05-20
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
518 gr
Høyde
246 mm
Bredde
175 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
127

Forfatter
Bilder av