Kirsten Winge øser av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen. Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788241956485
Publisert
2022-03-31
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Vigmostad Bjørke
Vekt
155 gr
Høyde
170 mm
Bredde
125 mm
Dybde
13 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Spiral
Antall sider
68
Bilder av