«Velsmakende eplepaier har mye å si for vår hjemlige lykke.» - Jane Austen Maten spiller en viktig rolle i Jane Austens romaner - fra pikniken på Box Hill og middagen under Netherfield-ballet, til Mrs. Bennets familiemiddager og jordbærplukking på Donwell Abbey. «Til bords med Jane Austen» tilbyr et overdådig utvalg av oppskrifter som fanger ånden og matgleden i Austens verden under regencytiden, men er tilpasset vår moderne tid. De 70 oppskriftene - blant dem Hvit suppe fra Netherfield, Paier til Box Hill-piknik, General Tilneys varme sjokolade og Lekker og sommerlig bærdessert - gir et unikt og sjarmerende innblikk i Austens verk. Denne vakre kokeboken inneholder også korte artikler og kommentarer til oppskriftene, slik at leserne fascinert kan fordype seg i den verdenen som tilhørte vår yndlingsforfatter.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788284320151
Publisert
2024
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet