"(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!"

- Paul Odland, Dagen

Med denne boka blir det enkelt å spise naturlig mat lagd fra bunnen av. Du får oppskrifter på frokost, lunsj, middag, kaker, desserter og drikke, lagd av rene, naturlige og hovedsakelig økologiske råvarer, stappfulle av næring og smak. Matblogger og fotograf René Zografos har valgt ut rettene i samarbeid med Niels Chr. Geelmuyden, forfatter av bøkene "Sannheten på bordet" og "Sannheten i glasset". Geelmuyden forteller i innledningen til hvert kapittel hvorfor akkurat denne maten er bra for deg. Rettene er dessuten valgt ut med tanke på et bærekraftig landbruk og god dyrevelferd. Spiser du denne maten, gjør du både din egen helse og jorden en tjeneste!]]>
Les mer
Feil tittel: Snnheten på bordet
"(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!"
Les mer

Produktdetaljer

Publisert
2019-03-26
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
E-bok
Antall sider
151
Sjanger
Faglitteratur