Om spekematens utvikling og kulturhistorie i Norge og i flere andre europeiske land, bl.a om den italienske Parmaskinken og den spanske Serranoskinken. Boka har konkrete anvisninger om hvordan man i dag kan lage sin egen spekeskinke eller sitt eget fenalår. Boka inneholder et stort antall oppskrifter på hvordan man bruker spekemat i dagens husholdning. Mange av rettene er inspirert av middelhavskjøkkenet.
Les mer
Boken inneholder blant annet oppskrifter med spekekjøtt, informasjon om konserveringens utvikling og historie og om fremstillingsprosessene for den italienske Parmaskinken og Ibericoskinken. Har litteraturliste og register.
Les mer
Tidligere utgitt med tittelen: Konservering av mat, 1993

Produktdetaljer

ISBN
9788249607556
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Damm
Vekt
890 gr
Høyde
272 mm
Bredde
198 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
178
Sjanger
Faglitteratur