Boka forteller om rakefisken i norsk kulturtradisjon og har oppskrifter på retter med rakefisk. Den viser både lokale serveringstradisjoner og moderne måter å bruke rakefisk på. Boka viser også hvordan rakefisk bør lages og ser på rakefiskens modningsprosesser. Har litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Boka forteller om rakefisken i norsk kulturtradisjon og har oppskrifter på retter med rakefisk. Den viser både lokale serveringstradisjoner og moderne måter å bruke rakefisk på. Boka viser også hvordan rakefisk bør lages og ser på rakefiskens modningsprosesser. Har litteraturliste og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788251205368
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Teknologisk forl.
Vekt
983 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
152
Sjanger
Faglitteratur