Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.
Les mer
Boken gir informasjon om gamle favoritter som spagetti, penne og tagligtelle, i tillegg til mindre kjente pastatyper som bigoli, pici og pizzocheri. Hver pastatype er fotografert og katalogisert i henhold til opprinnelsessted, ingredienser, størrelse og form, koketid og etter hvilke sauser de passer best til. Boken inneholder 39 oppskrifter, både tradisjonelle og moderne. Her er også oppskrifter på pastasauser og forklaringer på hvordan man lager pasta hjemme. Har register.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788248205791
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Notabene forl.
Serie
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
64
Oversetter