Kan man gjøre den norske bløtkaken mer spennende og mer forførende? Gjøre formkaken saftigere, rullekaken mer elegant og piske krem som smelter på tungen?
Vel, det har tatt meg mer enn 30 år som fransk konditor i Norge, før jeg i det hele tatt kom på å stille meg selv disse spørsmålene. I alle år har det viktigste for meg vært å få nordmenn til å smake på franske markoner, hjemmelaget is, fristende kaker og konfekt fra kontinentet. Jeg ville forføre dere nordmenn med franske smaker! Folk blir som regel sjokkert når de oppdager at jeg spiser flest kakestykker av alle sammen. Jeg innrømmer at jeg er litt sjokkert og overrasket selv også. Har jeg rett og slett blitt norsk?!
Les mer
På løst omslag: Bløtkaker, formkaker, rullekaker, paier
Produktdetaljer
ISBN
9788280713308
Publisert
2018-11-07
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Dinamo Forlag
Vekt
930 gr
Høyde
268 mm
Bredde
220 mm
Dybde
20 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
188
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Bilder av