Det blir anslagsvis produsert 400 ulike oster i Italia. I denne boken blir 30 av de mest kjente og tilgjengelige beskrevet. Boken har anekdoter om ostenes opprinnelse og navn, i tillegg til faktainformasjon om produksjonsområder, modning fettinnhold og smak. For hver ost er det en oppskrift som fremhever dens spesielle trekk og smak. Første del av boken inneholder råd om servering av ost og tips om kombinasjoner med vin. Har register.
Les mer
Det blir anslagsvis produsert 400 ulike oster i Italia. I denne boken blir 30 av de mest kjente og tilgjengelige beskrevet. Boken har anekdoter om ostenes opprinnelse og navn, i tillegg til faktainformasjon om produksjonsområder, modning fettinnhold og smak. For hver ost er det en oppskrift som fremhever dens spesielle trekk og smak. Første del av boken inneholder råd om servering av ost og tips om kombinasjoner med vin. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788248205760
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Notabene forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
64

Oversetter