Poly Nostimo!Her er oppskrifter på tradisjonell gresk mat laget av de ulike sesongers ferske råvarer. Hovedjobben er å kutte grønnsaker som løk, tomat, squash, gulrot, auberginer og paprika i passe biter for deretter å blande det med friske urter som oregano, dill og persille. Boka inneholder både vegetarretter med bønner og linser, og retter med fisk, skalldyr og litt kjøtt. I tillegg brukes det meieriprodukter som yoghurt og ost og selvfølgelig olivenolje. De samme råvarene blir til ulike smakfulle retter ved å endre litt på tilberedningsmåten og ingrediensene.    Oppskriftene til Daphne er gjennomprøvde og svært pedagogisk lagt opp. Hun kommer med tips om hva som eventuelt kan erstatte råvarer du mangler og hvordan du kan forenkle kompliserte oppgaver. I tillegg får vi interessante historier rundt oppskriftene og familielivet på Lesvos. ]]>
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281633063
Publisert
2024
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kapabel
Vekt
1100 gr
Høyde
240 mm
Bredde
220 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet

Forfatter
Bilder av