Lyst til å invitere venner på middag, her har du oppskriften både til maten og drikken! Det finnes vel knapt noe hyggeligere enn å invitere venner til et måltid. Det behøver slett ikke være en treretters middag, men det er gøy å invitere på noe som gjestene dine elsker. Jan Ivar har lett i sin egen mathistorie. Derfor serverer han mat med røtter og tradisjon, men samtidig har han alltid en moderne vri på sine retter. Jan Ivar oppdaterer hønsefrikasseen og baker laksefileten i kokos og chili. Å få servert retter fra Jan Ivars repertoar er en opplevelse, og det er enkelt nok til at han kan dele med deg. Velg tre-fire av dem og server en middag i Jan Ivars ånd. Jan Ivar er utdannet kokk og flere ganger norgesmester i grilling. Han arbeider som matfaglig konsulent i reklamebransjen, driver en egen matblogg og lever og ånder for god mat. Matfotografen Stian Borch har tatt de rå bildene, og Mats Dreyer har designet boken og stylet maten sammen med Jan-Ivar. Følg gjerne Jan Ivar på bloggen www.matenvideler.no
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788205498341
Publisert
2017-08-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gyldendal
Vekt
996 gr
Høyde
253 mm
Bredde
207 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
216

Forfatter
Bilder av