"Italia. En matsafari" er en reisebok og kokebok i ett, og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma, på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere, og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris. Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter, og resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid. Boken inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter. Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene. "Boken Italia - En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger!" - Svein Lindin, Vinofil
Les mer
"Boken Italia . En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger! - Svein Lindin, Vinofil."
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788293311249
Publisert
2016-09-06
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Gursli Berg
Vekt
1320 gr
Høyde
268 mm
Bredde
222 mm
Dybde
28 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
271

Forfatter
Contributions by