Boken gir deg essensen av den italienske kokekunsten, og inneholder et utvalg av lokale kulinariske spesialiteter og spesielle teknikker. Boken har oppskrifter på supper, antipasti, pasta, ris, pizza, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter, salater, desserter, kaker og drinker. Med register.
Les mer
Boken gir deg essensen av den italienske kokekunsten, og inneholder et utvalg av lokale kulinariske spesialiteter og spesielle teknikker. Boken har oppskrifter på supper, antipasti, pasta, ris, pizza, kjøtt-, fiske- og grønnsaksretter, salater, desserter, kaker og drinker. Med register.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget

Produktdetaljer

ISBN
9788278221631
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spektrum
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
256

Forfatter
Illustratør
Oversetter