I denne boka får du oppskrifter på mange herlige indiske retter i tillegg til de mer kjente som chicken tandoori og naan. Boka er inndelt i frokoster, snacks, middager, tilbehør, desserter og drikke som du kan tilberede uten å være en mester på kjøkkenet. Du blir overrasket over hvor enkelt det er. Til hver rett finner du en oversikt over ingredienser og deretter grundig forklart fremgangsmåte trinn for trinn samt lekre bilder av rettene. Alle oppskriftene er tilpasset norske ganer og utstyr. Det indiske kjøkken legger stor vekt på sunt kosthold og bruker mange velsmakende grønnsaker. I boka får du også en innføring i kryddernes helsebringende effekter. Alle retter for cøliakere er merket glutenfrie.
Les mer
Boka inneholder oppskrifter på kjente og ukjente indiske retter. Den har en oversikt over ingredienser og trinn for trinn fremgangsmåte. Alle rettene er tilpasset norske ganer og utstyr.

Produktdetaljer

ISBN
9788281450004
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Holm og Tangen forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
189

Forfatter
Illustratør