«Ole Martin Alfsen er intet mindre enn et fyrverkeri av en kokk og matformidler ... Alfsen serverer gryter fra øverste hylle»
Nettavisen
«en skikkelig god kokk, og en dyktig formidler. Dette er en bra kokebok, med mat som er praktisk å lage til mange.»
- Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på fantastiske retter til hverdag og fest, som alle kan lages i én gryte - mens du gjør noe annet.
De kalles både gryterett, «slow cooking» og «one pot wonder», og er en genial måte å lage mat på. Her finner du enkle, utsøkte, gode og smaksrike retter, alle med tidsbruk og drikketips. Det er også forslag til variasjoner og tilbehør. Her er klassiskere som boeuf bourgignon, osso bucco, bacalao, lapskaus og oksehaleragú, i skjønn forening med velsmakende vegetargryter, indiske curryer, one pot pasta, slow cooked gryteretter og nykomponerte retter fra stjernekokk Ole Martin Alfsen.
Det finnes ikke noe mer lettvint enn å lage alt i én gryte eller form, og da har du supergod mat til både travel hverdag, fest og søndagsmiddagen.
Les mer
«en skikkelig god kokk, og en dyktig formidler. Dette er en bra kokebok, med mat som er praktisk å lage til mange.»
Produktdetaljer
ISBN
9788248929628
Publisert
2022-10-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Kagge
Vekt
1243 gr
Høyde
267 mm
Bredde
217 mm
Dybde
29 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
255
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Bilder av