Mange spennende retter fra min tidligere arbeidskollega for deg som er glad i å lage mat. Anbefales.
- Jon Derby Gjeilo,
Jeg er utdannet kokk og dette er min første kokebok. Mine 5 år i Frankrike ga meg og familen mange smaksopplevelser som vi lærte å sette pris på.
Den franske maten har nå blitt en del av vårt kosthold, og våre gjester setter stor pris på den Prevencalske maten jeg serverer.
Norsk tradisjonsmat betyr også mye for meg, så det å tilberede den med en litt ny vri synes jeg er spennende.
Denne boken gir deg oppskrifter på norsk og fransk mat, og noen historier fra Provence og Norge.
Jeg håper du vil få inspirasjon og lyst til å kose deg på kjøkkenet med maten min.
Les mer
Tittel fra omslaget
Produktdetaljer
ISBN
9788269240900
Publisert
2021-05-14
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
MOSA Designlab AS
Vekt
690 gr
Høyde
270 mm
Bredde
215 mm
Dybde
14 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
111
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter