Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene - og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat.Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking.Nominert til Beste Norske Kokebok 2016]]>
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788232806614
Publisert
2024-05-27
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Forlaget Press
Vekt
1274 gr
Høyde
268 mm
Bredde
205 mm
Dybde
35 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
343
Orginaltittel
Frukt og bær
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør