"Mye å bli inspirert av her, noe fotograf Kirknes også skal ha sin del av æren for. Fredag hele uka følger årstidene og er dermed en kokebok du kan ta frem. Når som helst."
Bergensavisen
«Har du tenkt å kjøpe EN kokebok i år, så er dette boka! Bare det å lese kapittelinndelingen kan sette en i godt humør, slik som "Når løvet faller", "Ut på tur med noe godt på lur", "Hageparty", "Gode venners lag" og ikke minst "Kvinner som elsker karbo". Her skal det utprøves mange lekre og velsmakende retter. Magnar Kirknes har tatt bildene som virkelig får tennene til å løpe i vann.»
- Lisbeth Fosser, Vi i Villa
"Boken Fredag hele uka er en omfangsrik og fristende bok som inneholder deilige matretter til hverdag og fest."
Norsk Ukeblad
«Inneholder et flott spenn av oppskrifter, med informative bilder til alle.»
- Ole Jacob Hoel, Adresseavisen
"Svært vellykket og veldreid kokebok. Oppskriftene er uvanlig godt presentert, og bildene følger opp. De er ikke fjongere enn at en hver leser med litt praksis vil våge å gi seg i kast."
- Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad
"Oppskrifter for alle som har lyst til å kose seg"
Allers
«Herlige retter som kan serveres hver dag. Nam!»
- Reidun Kjelling Nybø, Avisa Nordland
"Dette er en fantastisk kokebok med oppskrifter som hverken tar lang tid eller krever mangeårig kokkeskole. En sikker julegavevinner."
Bok og Samfunn
"Herlig, humørfylt og fristende kokebok av en flink kokk. Oppskrifter man faktisk tør å prøve seg på!"
- Linn T. Sunne, Oppland Arbeiderblad