Deilig konsistens, herlig smak og et flott utseende er noen av kvalitetene du får med et klassisk surdeigsbrød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdeig kan du oppnå samme fantastiske resultat med ditt glutenfrie bakverk - smaken er i topp, konsistensen slik den skal, og brødet er vakkert.
Boken inneholder 30 oppskrifter samt en guide til de ulike glutenfrie meltypene, slik at du kan bake helt glutenfritt med surdeig.
Theresa Vangsøe har bakt glutenfritt og utvikler egne oppskrifter i mer enn 10 år, siden hun som 13-åring ble diagnostisert med glutenallergi. Hun står bak bloggen «La Mia Cucina» og har skrevet flere kokebøker med glutenfri mat i fokus.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788293359333
Publisert
2024-04-05
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Iris Forlag
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
124
Forfatter
Oversetter
Bilder av