Dette er så avgjort en flott bokdebut for det unge paret og for de som tar seg litt tid og har ambisjoner om å overraske både gjestene og seg selv, så er dette et veldig bra utgangspunkt.
- Tor Hammerø, Nettavisen
Vil du lage enkle og helhetlige treretters middager, med matchende drinker, til hverdag og fest? Imponere gjestene med nye retter og skape god stemning rundt bordet?
Andreas og Fredrikke hjelper deg med å oppdage inspirasjon og glede i hvert eneste måltid.
I sin første kokebok har de gjort jobben for deg ved å sette sammen menyer med de beste norske råvarene i sesong, som er lette å få tak i. Boken inneholder drinker, forretter, hovedretter og desserter for enhver anledning - og om du heller vil lage én lekker hovedrett til deg og din kjære, er det også lov.
Senk skuldrene, og nyt bokens originale smakskombinasjoner samt atmosfæren du kan skape for deg og dine. Nå kan du trygt ønske velkommen til bords!
Andreas Offenberg og Fredrikke Gullbekk, kjent fra Instagram-kontoen @Detserveres, deler sin erfaring med å invitere mange og få til festmåltider, og inspirerer med nye ideer til hverdagsmiddager og helgekosen.
Les mer
Undertittel mangler på tittelsiden i første opplag
Dette er så avgjort en flott bokdebut for det unge paret og for de som tar seg litt tid og har ambisjoner om å overraske både gjestene og seg selv, så er dette et veldig bra utgangspunkt.
Produktdetaljer
ISBN
9788284371207
Publisert
2023-09-07
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Frisk
Vekt
942 gr
Høyde
257 mm
Bredde
217 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
207
Sjanger
Faglitteratur
Bilder av