DET GODE LETTE står for lett mat i dobbel betydning: Kalorifattig og enkel å lage. Temaet er LETT mat i dobbel betydning: kalorifattig, enkel å lage. Lett som et fnugg! Eller som en grønnsaksfrittata, en urtekrudret biff eller kardemommemuffins . . . Matjournalisten Berit Paulsson har samlet 67 oppskrifter på retter som både er lette å lage og inneholder lite fett. Grønnsaker, friske urter og sterke kryddere fremhever smak og aroma. Med ferskost eller yoghurt i stedet for vanlig fett lager du skikkelige godsaker som du med god samvittighet kan kose deg med. Dette er mat som du kan unne deg en ekstra porsjon av!
Les mer
Boka inneholder 67 oppskrifter på retter som både er lette å lage og inneholder mindre fett enn vanlig. Har register.

Produktdetaljer

ISBN
9788202195700
Publisert
2000
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Grøndahl Dreyer
Serie
Vekt
455 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
73

Forfatter
Illustratør