I en mylder av dansende gulrøtter og smilende neper, elegant paprika og struttende løvetann smyger Ingmari Rougs nydelige retter seg om smaksløkene og utfordrer vår vante tankegang om hva som kalles middag. Bruk kjøtt eller fisk som et lite, eksklusivt tilbehør, og boltre deg i stedet i knasende sprø og fargerike grønnsaker, ris, pasta, nøtter eller frø! Rettene er enkle å lage, og du trenger ikke lang tid ved kjøkkenbenken før duften lokker familien til bords. Sunt er det attpåtil!
Les mer
Boka inneholder ca. 100 oppskrifter hvor grønnsaker er hovedingrediensene. Oppskriftene er inspirert av mange lands vegetariske kokekunst. Har register.

Produktdetaljer

ISBN
9788276831740
Publisert
1998
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Boksenteret
Serie
Vekt
455 gr
Høyde
230 mm
Bredde
170 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
72

Forfatter
Illustratør