Basic glutenfri baking lærer deg hvordan du får et vellykket resultat når du baker med glutenfritt mel.
Interessen og behovet for ferdigheter i glutenfri bakst har vært sterkt økende de siste 5 årene. Dette har sammenheng med tiltagende bevissthet rundt hveteglutens generelt irriterende effekt på tarmslimhinnen, også hos de som ikke har fått påvist cøliaki eller hveteallergi.
Mone Sæland er Klinisk ernæringsfysiolog med doktorgrad i ernæring. Hun har i mange år utviklet gode metoder for å få til saftig og vellykket bakst. Hun har tidligere skrevet boken «Bak med spelt» og har nå samlet sine beste oppskrifter og sin kunnskap rundt glutenfri baking i en helt ny bok. Jon Marius Nilsson er fotograf og han har en spesiell pasjon for å lage, fotografere og fremfor alt spise god mat.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788282201384
Publisert
2015-05-11
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Arneberg
Vekt
467 gr
Høyde
216 mm
Bredde
218 mm
Dybde
12 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
98
Forfatter
Illustratør