«Anne Bitsch argumenterer intenst, personleg og overtydande om at svaret på #metoo-utfordringane ligg i eit endå friare samfunn, der me møter kvarandre med tillit, respekt og lyttande interesse, ikkje med meir disiplinering og strengare reglar.»
- Tom Hetland, Stavanger Aftenblad
«Anne Bitsch har skrevet en bok som er medrivende og klok, harmdirrende og følsom. … Boken er preget av bevegelser mellom det dypt personlige og det intellektuelle. Den er skrevet av en både tenkende og følende forfatter. … Bitsch skriver klokt og tankevekkende om kvinner i dag, om moderne likestilling og om overgrepene som fortsetter å skje, på tross av all likestillingen vi forestiller oss at vi har oppnådd. Tekstene hennes dirrer av raseri og sorg, av engasjement og empati. … Jeg håper Bitsch aldri slutter å protestere mot urett i dette fellesskapet vi kaller det norske, for jeg tror bøkene hennes virkelig trengs – dessverre.»
- Hilde Østby, Aftenposten
«Anne Bitsch' nye bok er en bok som det er all grunn til å oppfordre unge kvinner – og andre kvinner – til å lese. … en nyttig og lærerik bok»
- Guri Hjeltnes, VG
«Med en unik blanding av forskningsformidling, analyse og egne erfaringer tar Anne Bitsch metoo-samtalen videre. … Bitsch beveger seg imponerende ubesværet mellom de ulike nivåene i teksten. Forskningsformidlingen er glitrende lesning, skildringene av å finne igjen lysten er rørende, ømme. … Alle unge jenter burde få låne Bitsch som mor. Heldigvis finnes denne boken. … Brev til en ufødt datter er uten tvil et viktig bidrag i en større diskusjon om kjønn, seksualitet og makt i dagens Norge.»
- Tonje Vold, Morgenbladet