Vegetarmat kan være ekstremt sunt - her lærer du hvordan. Med basis i en ernærings-ABC går forfatterne gjennom alle næringsstoffene og masse supersunne råvarer. Praktiske råd om variasjon, retter du bør mestre, og hvordan du gjør måltider sunnere gjør dette til en unik bok. Alt er skreddersydd for norske forhold, og basert på solid vitenskap. Boka tar utgangspunkt i en vegan diett, men er relevant for alle som spiser vegetarmat. Samtlige næringsstoffer · Grundige tabeller · Konkrete eksempler · Å innføre mer sunn mat · Å kutte ned på det usunne · Kilder til omega-3 · Proteinmyten · Vitamin B12 · Supermat og hverdagsmat · Egg, melk og alternativer · Behov for kosttilskudd? · Et godt forhold til mat · Vegetar versus vegan · Viktige forhold i Norden · Hensyn for kvinner · Helsebehov for alle aldre. Marte Bergseng er ernæringsfysiolog og helseansvarlig i Norsk Vegetarforening. Vigdis Elise Hafsten er ernæringsstudent og matansvarlig i Norsk Vegetarforening. Samlet har de 30 års erfaring som vegetarianere, hvorav nesten halvparten som veganere.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788299868235
Publisert
2013-05-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk Vegetarforening
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
128
Sjanger
Faglitteratur