Når du vil spise sunt og allergivennlig er kreativitet og matglede viktigere enn noensinne.
Silje Sandøy har eksperimentert seg fram til lettlagde vegetarretter som er innbydende, mettende, og helt uten egg, melk, hvete og sukker. Til gjengjeld er de 80 oppskriftene breddfulle av god smak og mettende råvarer.
Silje byr på sunn bakst, lekre kaker, lettvinte desserter, fristende middagsretter og mye mer. Mange av oppskrifrtene er også uten nøtter, og passer for deg som liker rawfood. Og alle er de oversiktlige og lette å følge!
Boken inneholder i tillegg til rykende ferske oppskrifter også populære klassikere fra bloggen siljesreise.com med nye bilder.
Les mer
Feil ISBN på omslaget: 9788299868235
Produktdetaljer
ISBN
9788299868242
Publisert
2014-02-21
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk Vegetarforening
Vekt
560 gr
Høyde
240 mm
Bredde
168 mm
Dybde
11 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
158
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter
Illustratør