Den norske vegankokeboken er både en kokebok og et oppslagsverk til vegansk og vegetarisk matlaging, livsstil og kosthold. Boken inneholder 200 oppskrifter, omfattende guider, menyforslag, essensielle basisoppskrifter, helsestoff og gode tips fra en av landets største eksperter på dyrevennlig og plantebasert matlaging. Vegankokk Vilje Bech kombinerer de nyeste internasjonale mattrendene med klassikere innen grønn kokekunst. Den norske vegankokeboken passer for nysgjerrige, nye veganere, og alle som vil heve kjøkkenferdighetene sine til et nytt nivå. I boken finner du: Tofuguide · Supper · Bakst · Burgerguide · Julemat · Sushiguide · Pizza · Rawfood · Asiatisk · Italiensk · Tex-Mex · Linser og bønner · Salater som metter · Kaker · Seitan · Hvordan erstatte egg og melk · De viktige næringsstoffene · På brødskiva · Å få en veganer på besøk · Å ha en veganer i familien · Veganisme og trening · Menyer · Alternativer til ost Vilje Bech er Norges mest publiserte kokk innen vegetarisk og vegansk matlaging. Hun er matansvarlig i Norsk Vegetarforening og har holdt kokekurs i flere år.
Les mer
Denne kokeboka kan fungere som et oppslagsverk til vegansk matlaging, livsstil og kosthold. I tillegg til 200 oppskrifter på supper, bakst, pizza, rawfood, salater, retter med linser og bønner, og kaker har boka også bl.a. menyforslag og helsestoff.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788299868204
Publisert
2012-01-25
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Norsk Vegetarforening
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
255

Forfatter
Illustratør