Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Mange tusen kursdeltakere har gjennom årene opplevd inspirerende dager på Metochi. De har reist hjem med faglig utbytte, med nye vennskap og med et nærmere forhold til gresk kultur. De har også tatt med seg nye smaksopplevelser fra spennende og uvante retter som er blitt til her i det omskiftelige møtet mellom øst og vest, tilberedt av råvarer fra markene og havet like ved. I tillegg inneholder boken mye interessant kulturstoff om Metochi og Limonos, som du kan nyte mens det putrer i grytene.
Les mer
Boken inneholder 67 oppskrifter fra kokkene på klostergården Metochi på Lesbos i Hellas. Den tar også for seg kulturen i området. Med oversikt over oppskriftene og bibliografi.

Produktdetaljer

ISBN
9788292712085
Publisert
2007-12-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
PORTAL
Vekt
710 gr
Høyde
233 mm
Bredde
225 mm
Dybde
19 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
133
Sjanger
Faglitteratur