For første gang - en norsk kokebok om matlaging i dette geniale kjøkkenredskapet - trykkokeren. Den brukes over hele verden, men få i Norge har fått øynene opp for den. Visste du at; maten blir bedre og mer næringsrik i en trykkoker, det går raskere å lage den og du sparer energi? Når du i tillegg får høre ord som "Slowcooking" på en tredel av tiden skjønner du kanskje at dette har noe for seg? Trykkokeren har nærmest vært "usynlig" de siste 40 årene i Norge, men nå trykker også norske kokker den til sitt bryst. I denne boken får du råd for å komme i gang, hva du trenger av redskaper og ingredienser, og ikke minst; 130 oppskrifter av vidt forskjellig art. Forfatteren har seilt over Atlanteren (og skrevet en ABC om det), hun har kjørt motorbåt på vannveiene til Svartehavet (og skrevet en ABC om det) og nå øser hun av egen erfaring og det hun har lært underveis av spennende oppskrifter. Dette er ikke nødvendigvis en bok bare for seilere, like mye for hytta og campinglivet - og den er fantastisk hjemme også!
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788283010022
Publisert
2013-03-13
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Flyt forl.
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
291
Sjanger
Faglitteratur