«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»

- Per A. Borglund, Mat fra Norge

Lise Finckenhagens mesterlige evne til å kombinere spennende smaker og til å formidle oppskriftene på en enkel og god måte, har gjort henne til en av landets mest folkekjære kokker. I denne boken finner du 130 av folkets favoritter - for første gang samlet mellom to permer. Her inspireres du til å lage velsmakende retter til alle ukens dager og anledninger - fra enkle halvtimesretter og gode grønne middager til fristende fredagskos og tradisjonelle søndagsklassikere. Og naturligvis er det ryddet rikelig med plass til Finckenhagens søte fristelser.
Les mer
«Lise byr på nytelser fra mandag til søndag ... God mat hele uka inneholder utrolig mye spennende og fargerik mat med inspirasjon fra hele verden.»

Produktdetaljer

ISBN
9788281695122
Publisert
2019-09-02
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Font
Vekt
1318 gr
Høyde
283 mm
Bredde
217 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
299
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter