Sjokolade er en praktbok formet som en sjokolade med bokbind i sølvfolie og et papirovertrekk som kan trekkes av og på, slik som melkesjokoladen før i tiden. Tittelen er preget i gullskrift. Praktutgaven har også sølvsnitt rundt hele bokblokka. Dette er en lærebok i sjokolade- smaking, behandling og bearbeidelse. 1. Smak - en sanseopplevelse. Det er ikke bare tunga som brukes til å smake sjokolade. Vi bruker alle fem sanser. Sjokoladesmak kombinert med andre ingredienser: Vin, sprit, kaffe, te, blomster, grønnsaker, sigarer, krydder, tørket frukt. 2. Oppskrifter. Boka inneholder et utvalg på 40 av de beste oppskriftene med sjokolade for enhver anledning. Her er oppskrifter på kaker, drikke og konfekt. 3. Praktiske tips. Hvordan utnytte sjokoladen optimalt for å få ut den beste smaken, kjøperåd, oppbevaringstips etc.
Les mer
Boken inneholder en innføring i sjokoladesmaking hvor du lærer å bruke syn, lukt, smak, følelse og hørsel; samt 40 oppskrifter på kaker, desserter og drikke med sjokolade. Boken har også en liste over sjokoladens former, ordlister og forslag til gode kombinasjoner av sjokolade og andre matvarer, råd om kjøp og oppbevaring av sjokolade med mer. Har oppskriftsregister og innholdsoversikt.
Les mer
Undertittel hentet fra omslaget. Omslaget er utformet som en sjokoladeplate

Produktdetaljer

ISBN
9788281030459
Publisert
2008-09-10
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fortellerforlaget
Vekt
1100 gr
Høyde
355 mm
Bredde
185 mm
Dybde
23 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
159
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Illustratør