Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer
100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er
en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på,
oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting
annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter,
supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra
de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis
Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode
vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller
hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg
får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg
blant ca. 300 oppskrifter.
Les mer
Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788281030077
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fortellerforlaget
Vekt
1030 gr
Høyde
252 mm
Bredde
198 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
279
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter