Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer 100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på, oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg blant ca. 300 oppskrifter.
Les mer
Boka gir deg tips om alternative måter å lage en rett på. Du finner oppskrifter både til hverdags og fest; salater, småretter, supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene dra de fem restaurantene: Restaurant Victorm La Canard, Matfinken, Vitis Vinifera og A Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger vinråd. Har register.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788281030077
Publisert
2004
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Fortellerforlaget
Vekt
1030 gr
Høyde
252 mm
Bredde
198 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
279
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter