Denne boken er en guide til øl og mat. Forfatter Sigrid Strætkvern er lidenskapelig opptatt av øl, som hun har jobbet med i over 20 år. "Øl med kniv og gaffel" er både en kokebok og en kosebok, som med sine vakre fotografier og stilrene design vekker både nysgjerrigheten, leselysten og appetitten. Boken gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Dette er en bok for alle som setter pris på god mat og godt drikke, for dem som gjerne utfordrer smaksløkene, som eksperimenterer og som utforsker. Øl kalles gjerne kokkekunstens gjemte sjel. La deg inspirere til å velge øl i og til maten. Finalist i Årets beste kokebok 2009, Apéritif.
Les mer
Denne boken er en guide til øl og mat. Den gir en innføring i ulike øltyper, smaking og servering, samt hvordan vi kan matche øl og mat. Den omfatter også et rikt utvalg av oppskrifter med øl i maten, hvor hver rett følges av drikketips fra butikk og vinmonopol. Med litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Feil utgivelsesår på tittelsiden: 2009

Produktdetaljer

ISBN
9788280712363
Publisert
2011-02-01
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Dinamo Forlag
Vekt
940 gr
Høyde
251 mm
Bredde
212 mm
Dybde
22 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
253

Illustratør