Maggi har gjennom årene holdt en rekke surdeigskurs, og nå deler hun sin kunnskap gjennom denne boken. I Surdeig i alt får du over 50 nye oppskrifter sammen med detaljerte trinn-for-trinn-beskrivelser. Her finner du oppskrifter på tradisjonelle brød, rundstykker, søt bakst, pizza, grytebrød, kringler og mye mer. Surdeigsbaking er for mange blitt en myteomspunnet måte å bake på og blir ofte .forbundet med lange, kompliserte prosesser. Maggi beskriver en enkel og lett forståelig prosess som alle kan få til bestående av tre ingredienser: Vann, mel og salt!Maggi har tidligere skrevet boka «Surdeig for alle» som ble en stor suksess. I den nye boka gir hun deg de samme enkle beskrivelsene sammen med mange nye og spennende oppskrifter.]]>
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788269370706
Publisert
2024-06-06
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Dalheim gård
Vekt
943 gr
Høyde
224 mm
Bredde
224 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Norsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
228
Sjanger
Faglitteratur

Forfatter
Bilder av