Denne kokeboken følger De Norske Kokke- landslagenes reise over 5 år fra forberedelsene til VM i kokkekunst i 2016 til OL-gull i 2020. Her finner du fantastiske oppskrifter fra landslagskokkene og gode prestasjonstips fra deres samarbeid med mentalcoachene Frank Eirik Abrahamsen og Erlend Osborg Gitsø. Når det koker er en litt annerledes kokebok, og med et ferskt OL-gull for Det Norske Kokkelandslaget besluttet vi å lage en bok som ikke bare gjør deg bedre på kjøkkenet, men også en .guide" til hvordan du kan nå dine målsettinger enten du er trener for et lokalt fotball-lag, er bedriftsleder eller ønsker å sette personlig rekord på halvmaraton.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788269210316
Publisert
2021-11-22
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Senja matstudio
Vekt
987 gr
Høyde
263 mm
Bredde
218 mm
Dybde
26 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
237
Sjanger
Faglitteratur