Omtale fra blader Mat fra Norge: Kulturkollisjonen som ble moderne kokebok
Kokeboken, Min mors koffert, avliver myten en gang for alle om at det franske kjøkken er komplisert og snobbete!
Gamle, glemte tradisjonsrike retter har fått nytt liv, presentert så vi forstår at fransk kokkekunst slett ikke er noen heksekunst.
Catherine Brun-Lie har tatt utgangspunkt i sin franske families mattradisjoner. Hennes mor etterlot en koffert full av gamle franske kokebøker, håndskrevne notater, foto og matblader som har resultert i over 150 oppskrifter tilpasset råvarer vi har tilgjengelig i Norge.
Her er det mye inspirasjon å finne.
Les mer
Undertittel på omslaget: fransk matkultur på norske bord
Produktdetaljer
ISBN
9788269104400
Publisert
2017-11-21
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Pica forl.
Vekt
910 gr
Høyde
280 mm
Bredde
210 mm
Dybde
24 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
207
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter