Hovedemnene i boka er oppbygging av plantecellen, hvordan planter vokser og utvikler seg, dyrking og høsting, reaksjoner som skjer etter høsting, lagringsbetingelser, genmodifisering, konserveringsmetoder, industrielle produkter av poteter, frukt og bær, grønnsaker, ølproduksjon og reseptberegning for syltetøy og saft. Boka har også oppgaver til alle kapitlene.
Les mer
Hovedemnene i boka er oppbygging av plantecellen, hvordan planter vokser og utvikler seg, dyrking og høsting, reaksjoner som skjer etter høsting, lagringsbetingelser, genmodifisering, konserveringsmetoder, industrielle produkter av poteter, frukt og bær, grønnsaker, ølproduksjon og reseptberegning for syltetøy og saft. Boka har også oppgaver til alle kapitlene.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258405884
Publisert
2007
Utgave
2. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
382 gr
Høyde
298 mm
Bredde
210 mm
Dybde
6 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
128