Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788258405556
Publisert
2006
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
275 gr
Høyde
240 mm
Bredde
170 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
132
Sjanger
Skolebøker
Forfatter