Boken gir en kort innføring i fiskebransjen og en grundig behandling av fisk som råstoff, om lagring, bearbeiding og videreforedling. Bedriftenes egenkontroll bygger på moderne kvalitetssystemer som HACCP, og dette temaet blir behandlet i et eget kapittel. Har litteraturliste og stikkordregister.
Les mer
Boken gir en kort innføring i fiskebransjen og en grundig behandling av fisk som råstoff, om lagring, bearbeiding og videreforedling. Bedriftenes egenkontroll bygger på moderne kvalitetssystemer som HACCP, og dette temaet blir behandlet i et eget kapittel. Har litteraturliste og stikkordregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788258403927
Publisert
1999
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Yrkeslitteratur
Vekt
536 gr
Høyde
298 mm
Bredde
210 mm
Dybde
10 mm
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
180

Forfatter