Band 3 av Norges Landbrukshistorie opnar med hendingane på Eidsvoll i 1814, og følgjer utviklinga i jordbrukssamfunnet fram til 1920. Dette er ein periode med store omveltingar, og det norske landbruket blir mellom anna presentert i lys av politisk demokratisering, organisering på ulike plan, folkeauke, økonomisk utvikling, industrialisering og auka opplysning. Ein raud tråd i framstillinga er vekselvirkninga mellom det tradisjonelle og det "nye", moderne jordbruket. Har litteraturliste, personregister, stedsnavnregister og saksregister.
Les mer
Band 3 av Norges Landbrukshistorie opnar med hendingane på Eidsvoll i 1814, og følgjer utviklinga i jordbrukssamfunnet fram til 1920. Dette er ein periode med store omveltingar, og det norske landbruket blir mellom anna presentert i lys av politisk demokratisering, organisering på ulike plan, folkeauke, økonomisk utvikling, industrialisering og auka opplysning. Ein raud tråd i framstillinga er vekselvirkninga mellom det tradisjonelle og det "nye", moderne jordbruket. Har litteraturliste, personregister, stedsnavnregister og saksregister.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252160246
Publisert
2002
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Samlaget
Vekt
980 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Nynorsk
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
338