«…viktig dokumentasjon om hvordan hverdagslivet som sykehuspasient kan være.» «Jeg opplevde boka som veldig interessant. Jeg likte Martinsens nakne ærlighet og refleksjoner, og for meg ble dette en øyeåpner!»
- Marianne Kolstad, Kreftsykepleie
En av tjue har, eller har hatt, kreft. Det betyr at de fleste har familie, venner eller kolleger med kreft. Vi burde ikke snakke mindre om sykdom, mener Elin Killie Martinsen, vi må snakke mer!
Som pasient har hun savnet flere bøker som beskriver hvordan det er å være syk. Særlig er hun opptatt av hvordan det føles å være innlagt pasient på et sykehus over tid. Man overgir seg til et regime man må stole på. Samtidig mister man noe av sin menneskelighet, man føler seg som et barn og er helt avhengig av å føle tillit til regimet når man er på sitt mest sårbare.
Boka er skrevet for alle som må leve med kreft. Den er også nyttig for alle som kjenner noen som har kreft, og som syns det kan være vanskelig å snakke om det. De som jobber profesjonelt med kreftpasienter vil få gode innspill til hvordan man bedre kan møte pasienter.
Les mer
«…viktig dokumentasjon om hvordan hverdagslivet som sykehuspasient kan være.»
«Jeg opplevde boka som veldig interessant. Jeg likte Martinsens nakne ærlighet og refleksjoner, og for meg ble dette en øyeåpner!»
Les mer
Produktdetaljer
ISBN
9788243016187
Publisert
2024-01-23
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Spartacus
Vekt
229 gr
Høyde
206 mm
Bredde
131 mm
Dybde
18 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Heftet
Antall sider
217
Sjanger
Faglitteratur
Forfatter